Onze diensten

Technical Building Services levert totaaloplossingen in het kader van het beheer technische infrastructuren. Onze geharmoniseerde oplossingen ondersteunen de activiteiten van onze klanten, verlagen de operationele kosten en zorgen voor een toegevoegde waarde aan hun activiteiten.

 

Wat bieden wij aan

  • Advies : Technical Building Services biedt zijn klanten advies op hun technische vragen, en heeft ook de bekwaamheid zijn klanten te helpen in het conceptualiseren van een project met oog op een optimaal gebruik van de beschikbare budgetten.
  • Installatie : de techniekers van Technical Building Services zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van projecten zoals het installeren van airco’s, koelgroepen, ketels, regeling,…
  • Preventief onderhoud : een goede onderhoudsprogramma staat garant voor het verhogen van het levensduur van de technische installaties alsook het optimiseren van het comfort van de gebruikers en de energiekosten.
  • Spoedtussenkomsten : de helpdesk van Technical Building Services biedt 24u op 24 oplossingen aan voor spoedtussenkomsten door gespecialiseerde techniekers.
  • Herstellingen : in geval van storing trachten de techniekers van Technical Building Services indien mogelijk zo spoedig mogelijk de installatie terug in werking te zetten.
  • Materiaalvervanging : sommige pannes geven aanleiding tot het vervangen van wisselstukken of van de hele installatie. Het personeel van Technical Building Services houdt zich in zo’n geval bezig met het bestellen en vervangen van de nodige stukken.
  • Energiebeheer : bij aanwezigheid van tellers, zorgt de technieker van Technical Building Services voor het regelmatig opnemen van de gegevens gedurende het preventief onderhoud, zodat we samen met de klant deze gegevens kunnen analyseren en zo budgetvriendelijke oplossingen kunnen voorstellen.