Overheid

Technical Building Services is gespecialiseerd in het beheersen van specifieke procedures betreffende overheidsopdrachten, en is aktief in verschillende publieke gebouwen die gelinkt zijn aan de staat, gemeentes en regio’s, zoals scholen, universiteiten, stadhuizen, OCMW’s.

Tertiaire sector

De technische competenties en de reactiviteit van het personeel van Technical Building Services maakt van ons een ideale partner voor het onderhouden van gebouwen of ketens waar het beheren van het comfort van de gebruikers van uiterst belang is, zoals bijvoorbeeld kantoorgebouwen, groot warenhuizen en winkelcentra.

Gezondheidszorg

De ernst en betrouwbaarheid van onze techniekers geeft aan Technical Building Services de mogelijkheid diensten van hoog niveau te verlenen aan bejaardentehuizen, hospitalen en laboratoria.

Industrie

Technical Building Services biedt diensten op maat die bestaande procedures in de industrie tegemoet komen. Zowel in geval van een produktie-éénheid als in geval van gebouwen met gemengde functies en stokeerruimte biedt Technical Building Services diensten op maat in verschillende industrieën als drukkerijen, pharmaceutica en het automobiel sector.

Cultuur, sport en recreatie

Onze planificatie- en opvolgingstool geven ons de mogelijkheid klanten te dienen die nood hebben aan een grote flexibiliteit in de uitvoering van de onderhoudstaken, zoals bijvoorbeeld sportcentra en hotels.